Чудові новини прийшли у понеділок 29.4. з Берліну. Представники Alca отримали нагороду iF Design Award, одного з найпрестижніших конкурсів дизайну, на церемонії у берлінському Фрідріхштадт-Паласті.

Успіх вдома та за кордоном

Нагороду отримали колекції кнопок Linka та Dot.Dot. Цього року це вже вдруге – колекція вперше пробилася на чеському конкурсі Czech Grand Design, де посіла третє місце категорії «Виробник року». «Отримання нагороди iF Design Award є важливою віхою для Alca, яка наголошує на своїй позиції лідера в галузі дизайну та інновацій у світі сантехнічних технологій. Це не перша нагорода, яку ми отримуємо за кнопки, але сьогодні вона найважливіша», - повідомляє менеджер відділу маркетингу Станіслав Плугачек, який прийняв нагороду на місці.

Успіх вдома та за кордоном

Кохання з першого дотику

Кнопки "Linka" та "Dot.Dot". привабили журі елегантним мінімалістичним дизайном, високою функціональністю та якісною обробкою матеріалів. Вони виділяються м'якими закругленнями корпусу та приємним матеріалом, який робить їх цікавими з естетичної точки зору користувача. Кнопки "Linka" та "Dot.Dot". доступні в різних варіантах кольору, тому вписуються в будь-який інтер'єр. Завдяки цьому Alca отримала другу перемогу на конкурсі iF Design Award. Вперше це було в 2018 році, коли вона також відзначилася в конкурсі кнопок туалету, а саме з колекцією Night Light.

 Кохання з першого дотику

Найстаріше змагання у цій галузі

iF Design Award – це престижний міжнародний конкурс, який відзначає дизайн продуктів у багатьох сферах. Організовується з 1953 року і є одним із найстаріших та найбільш шанованих конкурсів дизайну у світі.

Щороку заявки на участь у конкурсі подають тисячі дизайнерів та компаній зі всього світу. Таким чином, Alca виділяється серед лауреатів поряд з такими компаніями як Microsoft, Adidas або Škoda Auto.

Найстаріше змагання у цій галузі