Компанія Alcadrain, нині найбільший виробник сантехніки в Центральній Європі, відзначає 25-річчя свого заснування. Компанія була заснована подружжям Радкою Прокоповою та Франтішеком Фабічовіцем під початковою назвою Alcaplast у місті Бржецлав. «Ми розпочали з того, що у нас було чотири співробітники, які запресовували арматуру в гаражі. Ми досягли успіху, тому що виробляли набагато дешевше та якісніше, ніж у конкурентів. Сьогодні річний обсяг продажів Alca сягає трьох мільярдів крон, і у нас працює майже тисяча людей», - сказав Франтішек Фабічовіц, співвласник Alca Group. До групи, що належить Alcadrain, також входять виробник трубних систем FV Plast та виробник модульних систем Alcafix. Продукція Alca експортується більш ніж до 70 країн світу.

Alca з самого початку веде бізнес відповідно до принципів сталого розвитку. Наша мета — чисте виробництво, при якому утворюється мінімальна кількість відходів, а в ідеалі взагалі ніякого. Продукція виготовляється з 100% матеріалів, що переробляються, а до 90% відходів можуть бути повторно використані у виробництві. Той, який компанія не може переробити, сортується та вирушає на екологічну переробку спеціалізованим компаніям. Група також виступає за ефективне керування енергоспоживанням. Ми маємо фотогальванічні електростанції на дахах усіх виробничих цехів.

З нагоди святкування 25-річчя, 20 травня буде Alcadrain день відкритих дверей, на який сердечно запрошуємо широку громадськість. "Кожен зможе на власні очі переконатися, що виробництво тут відбувається на сучасних підприємствах за допомогою передових технологій, у тому числі роботів", - представила захід Радка Прокопова.

depo-vecerni-2_alca
depo-vecerni-2_alca
hala
hala
hala_e_02
hala_e_02
lanzhotska
lanzhotska
_68c7861
_68c7861
_irl3187
_irl3187
_mg_6410_v4
_mg_6410_v4