На своє 25-річчя Alca «подарував» собі новий розподільний зал E. З сучасної будівлі, розміри якої відповідають розміру двох з половиною футбольних полів, вся продукція Alca Group відвантажуватиметься по всій Європі.

Новий зал E вартістю понад сотню мільйонів крон є однією з найбільших будівель в історії компанії. «Ми пишаємося тим, що здали в експлуатацію будівлю, яка завдяки сучасним технологіям не лише полегшить роботу наших співробітників, а й водночас стане доказом технологічної зрілості компанії», — каже Радка Прокопова, співвласник та виконавчий директор. директор групи компаній "Алка". Об'єкт був збудований у рекордно короткі терміни, всього за вісім місяців.

Новий зал вміщує до 17,5 тисяч палет товарів і вчетверо більше за нинішній. Революційним елементом також є відкидні стелажі, в які піддони укладаються з одного боку, а з іншого вони скочуються роликовою доріжкою під власною вагою до місць, де їх витягають та переміщають прямо до машин. Робота залу Е ґрунтується на сучасних технологіях. Вона опалюється, наприклад, за допомогою вбудованого під землею енергетичного каналу відпрацьованим теплом сусіднього виробничого цеху С. Майже весь дах цеху покриє фотогальванічна електростанція потужністю 1 мегават. У поєднанні з сонячними панелями на дахах інших цехів у сонячну погоду весь виробничий майданчик вироблятиме більше енергії, ніж споживає вперше.

До нової зали також входить триповерхова адміністративна будівля. Крім офісів та просторих роздягальень, тут є і кімната для водіїв-дальнобійників. Нові об'єкти будуть пропонувати їм чудове обладнання, таке як міні-кухня, душ з гарячою водою або доступ до Інтернету.

hala_e_02
hala_e_02
hala_e_03
hala_e_03
hala_e_07
hala_e_07
hala_e_08
hala_e_08
img_20230221_131957
img_20230221_131957